Snel en voordelig afdrukken in kleur en zwart-wit. Professionele printers printen in groot- en kleinformaat uw bestelling in top kwaliteit. Van scriptie tot boekjes in beperkte oplages en kleuren aanbiedingsposters.

Printen met hoge snelheid en professionele kwaliteit

Een van de specialiteiten van Repro- van de Kamp is het printen van digitale bestanden. Dagelijks worden er vele honderden tekeningen, boekjes en posters afgedrukt door een team van gemotiveerde medewerkers van onze printservice. Door constant te investeren in de nieuwste printers, computers en software hebben we een van de modernste print-productie ruimtes van Nederland. Met printers van Xerox en Canon en een digitale drukpers van Xeikon kunnen we met hoge snelheid en op top kwaliteit printen voor onze klanten.

Printen

In het algemeen spreken we van printen als het papier formaat kleiner is dan A3 maar met onze Xeikon printer kunnen we ook A2 formaat (dubbelzijdig) printen en zelfs grotere prints zoals drieluiken en groter.

Groter dan A2 formaat

Grootformaat printen wordt ook wel plotten genoemd. Het printen van posters met hoge snelheid in zwart wit of kleur is geen probleem en kan vaak direct worden uitgevoerd. Posters kunen worden besteld per stuk maar ook grote oplage A0 posters kunnen snel worden geproduceerd.

Print papier

Standaard worden kleurenafdrukken gemaakt op wit CLC papier. Dit geeft bij kleurenprints de mooiste kleuren en de scherpste kwaliteit. Dit materiaal is in de volgende gewichten verkrijgbaar: 100, 120, 160, 200 en 280 grams. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers.

Bij zwart-wit afdrukken krijg je het rustigste beeld op HVO papier. Standaard wordt er op 80 grams gedrukt, maar ook 120 en 170 grams zijn verkrijgbaar. Verder wordt er ook veel gebruik gemaakt van onze collectie gekleurd papier. Of standaard voorbedrukt (brief)papier, dat bijvoorbeeld wordt gebruikt voor mailings of nieuwsbrieven.

Printen van de rol

De grotere formaten printen we van de rol. Hiervoor zijn veel verschillende materialen te verkrijgen. Van canvas tot stickervinyl en blueback tot photopearl.

Behang printen

Repro- van de Kamp heeft zich gespecialiseerd in het printen van fotobehang. U kunt op elk formaat een behang ontwerpen en laten printen. Wij hebben ook de beschikking over een grote hoeveelheid professionele foto's waar u uit kunt kiezen voor een print op behang.


Vragen of meer informatie?   

 

070 - 347 64 64

info@reprovandekamp.nl

Wegastraat 40, Den Haag