Printen met fotografische kwaliteit. Met of zonder witte inkt en meerdere druklagen, uitgesneden of gefreesd in een unieke vorm wij draaien er onze hand niet voor om. Daag ons uit

Zeefdruktechniek

Het is mogelijk om zonder tussenkomst van films en zeefraam bijna elk plaatmateriaal full colour te bedrukken. De afbeelding wordt direct gedrukt op diverse soorten materialen. We kunnen onder andere hout, steen, metaal, plastic, plexiglas, kunstof of glas bedrukken. Op al deze materialen hebben we al goede resultaten geboekt. Enkele voorbeelden hiervan zijn plafondplaten, skateboards en WC brillen. Maar u kunt ook uw foto op glas laten bedrukken, tekst op hout laten afdrukken, stickers laten maken, geboortekaartjes op hout laten bedrukken enzovoorts. Als het materiaal niet dikker dan 4,5cm en breder dan 250cm is, kan Repro- van de Kamp het bedrukken. De printresolutie is meer dan 1000dpi en het maximale printvlak 250x300cm.

Iets anders dan vierkant

Met een grootformaat contour snij- en freesmachine kunnen wij prints in bijna elke vorm afleveren. Door in het bestand een snijpad op te nemen voor het printen en eventueel voor rillen weet de machine welke vorm gewenst is en kan deze registratietekens toevoegen aan het bestand voordat deze gedrukt is. Met een snijtafel van 270x320cm zijn er bijna geen beperkingen wat betreft het formaat Kijk bij Contour snijden en Frezen voor meer informatie.

Drukwerk afwerken

Veel van onze klanten verwerken ons zeefdrukwerk in bouwprojecten, kunstwerken of gebruiksartikelen. Om dit mogelijk te maken wordt er soms gebruik gemaakt van een extra beschermende coating. Deze kan worden aangebracht na droging en kan natuurlijk glanzend, halfglans of mat zijn.

Digitaal zeefdrukwerk aanleveren

De naam digitaal zeefdrukken geeft al aan dat er gewerkt moet worden met digitale bestanden. Repro- van de Kamp heeft een volledige studio die elk bestandsformaat de baas kan. De beste kwaliteit wordt behaald met foto’s die een resolutie hebben van ten minste 150 dpi op het te bedrukken formaat. Teksten worden het scherpste gedrukt vanuit Indesign en Illustrator. PDF is natuurlijk ook mogelijk. Kijk voor meer informatie bij aanleveren.