Een prototype van een verpakking of display, elke vorm en maat, per stuk te bestellen! De innovatieve grootformaat snij- en freesmachine (CNC) van Repro- van de Kamp kan elk materiaal in elke vorm aan. Gecombineerd met onze printtechnieken is dat een gouden combinatie. Aluminium platen frezen, plexiglas snijden of frezen, contoursnijden, alles kan.

Van gevelbelettering tot unieke display

Uw bedrijfslogo aan de gevel tot in het kleinste detail uitgesneden, een display in elk denkbaar ontwerp: de innovatieve snij- en freesmachine van Repro- van de Kamp kan elk materiaal in elke vorm aan. Van een originele puzzel tot unieke producties voor tentoonstellingen. In combinatie met onze vlakbedprinter waarmee we digitaal zeefdrukken kunnen we voor u met bijna elk materiaal iets unieks produceren. Omdat beide technieken flexibel en snel te gebruiken zijn zonder kostbare pre-productie komen producties per stuk of in kleinere oplage binnen bereik van de lagere budgetten. Daag ons uit en samen maken we de leukste prints in de gekste vormen. Bel ons gerust voor mogelijkheden en aanleverspecificaties.

Ingewikkelde patronen

Welke presentatie van uw product u ook bedenkt, vorm en materiaal zijn geen beperkingen meer. De digitaal gestuurde machine snijdt de meest ingewikkelde patronen met gaten, inkepingen, golven, kartelranden en rondingen uit materialen als schuimplaat, PVC, hout, Pet-G, plexiglas, MDF, forex, polyplate, dibond, papier en karton. En u kunt groot denken: de machine kan plaatmateriaal aan tot wel 270 x 320 cm.