Professioneel Printen in kleur en zwart-wit

Snel en voordelig afdrukken in kleur en zwart-wit in de regio Den Haag. Wij hebben professionele printers die groot- en kleinformaat aankunnen. Van scriptie tot boekjes in beperkte oplages en aanbiedingsposters in kleur.

Printen met fotografische kwaliteit. Met of zonder witte inkt en meerdere druklagen, uitgesneden of gefreesd in een unieke vorm wij draaien er onze hand niet voor om. Daag ons uit

Lamineren en plastificeren zorgen voor glans en bescherming van uw drukwerk. Plastificeer of lamineer papier, druk op foamboard, forex of polystyreen. De mooiste presentaties en menukaarten bescherm je eenvoudig onder een laagje laminaat.

Een prototype van een verpakking of display, elke vorm en maat, per stuk te bestellen! De innovatieve grootformaat snij- en freesmachine (CNC) van Repro- van de Kamp kan elk materiaal in elke vorm aan. Gecombineerd met onze printtechnieken is dat een gouden combinatie. Aluminium platen frezen, plexiglas snijden of frezen, contoursnijden, alles kan.

De juiste afwerking is de laatste stap bij het produceren van goed grafisch werk. De rillen zorgen voor het mooi vouwen, het handlijmen voor stevigheid. De afwerking is dus het visitekaartje van het bedrijf en daar zijn we dan ook trots op.

Subcategorieën


Vragen of meer informatie?   

 

070 - 347 64 64

info@reprovandekamp.nl

Wegastraat 40, Den Haag