Bestel nu je persoonlijke en professionele plexiglas scherm. zodat je op een unieke en veilige manier je klanten tot dienst kunt blijven in deze tijden. Gemakkelijk neer te zetten of op te hangen!

 

Uploaden bestanden

Je kan bij Repro.nl bestanden o.a. aanleveren in de volgende bestandsformaten: JPG, TIFF of PDF. Wij plaatsen je logo of afbeelding als één geheel op het scherm in de rechterbovenhoek, zoals te zien op de voorbeelden. Wil je meerdere schermen met verschillende afbeeldingen bestellen? Plaats deze dan één voor één in je winkelwagen. Voor het aanleveren van een bestand dien je rekening te houden met de juiste resolutie en verhouding van de afbeelding. Bij het verwerken van je afbeelding kan er rondom een paar millimeter van de afbeelding afgesneden worden. Heb je problemen met een bestand uploaden stuur ons dan een bericht, dan kunnen we samen een oplossing zoeken.

Kleuren

Kleuren op een beeldscherm komen niet overeen met de printkleuren. U kunt afbeeldingen aanleveren met RGB en CMYK kleurinstellingen. Een digitale weergave (bijvoorbeeld in photoshop) van een .jpg bestand in CMYK kleuren geeft in het algemeen de beste weergave van het eindresultaat.

Materiaal

Repro.nl print je plexiglas wanddecoratie op 4 millimeter dik PETG. Dit is een hoogwaardige kunststof die duurzaam is en niet snel beschadigd. Het materiaal is hoog transparant en heeft zeer goede optische eigenschappen.

Bedrukking

Je afbeelding wordt standaard op de voorzijde van het plastic gedrukt met transparante inkten. Het is bij ons ook mogelijk om logo’s en afbeeldingen in het wit te printen. Echter is niet elk ontwerp hiervoor geschikt. Als u dit wenst kunt u dit vermelden in het ‘opmerkingen-vak’, dan nemen we contact met u op over de mogelijkheden.

Formaat en afwerking

Het standaardformaat van het plexiglasscherm is 100 cm breed en 70 cm hoog. De staande optie is voorzien van een fraai afgeronde opening en staanders zodat u het scherm direct kunt neerzetten en gebruiken. Het hangende scherm wordt geleverd met boorgaten en bevestigingoogjes voor aan een systeemplafond. Deze kunt u bijvoorbeeld met nylonkoord of haken op elke gewenste hoogte hangen. Dit koord en/of haken worden niet bijgeleverd.

Levering en productie

Als je het plexiglasscherm besteld produceren en verzenden wij het binnen 3 werkdagen. Onze verzendpartij GLS gegarandeerd dat het scherm dan de volgende werkdag geleverd wordt (onder voorbehoud van overmacht). Ook is het mogelijk om het zelf op te komen halen bij onze vestiging in Den Haag.