Van bouwbestek tot folder, boekje of schilderij. Al meer dan honderd jaar maken we voor bedrijven en particulieren In Den Haag en omstreken de mooiste kopieën van A4 tot groter dan A0 formaat.

Reproduceren

In onze naam zit het woordje Repro niet voor niets. Voor het maken van een mooie reproductie, een mooie naam voor een goed gelijkende kopie, heb je een reprograaf nodig. En met inmiddels meer dan 100 jaar ervaring bent u in de Wegastraat in Den Haag aan het goede adres.

Kopieren is een vak

Voor het maken van een goede kopie heb je behalve de beste apparatuur namelijk ook de beste mensen nodig. U kunt bij Repro- van de Kamp dan ook niet zelf achter de machine staan. Als u kunt wachten op uw opdracht, dan is er een heerlijk kopje kofie aan de balie. Ondertussen maken wij de kopieën voor u. Heeft u geen mogelijkheid om bij ons langs te komen dan biedt Repro- van de Kamp een gratis haal- en brengservice aan voor onze vaste klanten in de regio. Service van de zaak!

In kleur of zwart-wit

Bij het maken van een kopie is er altijd de vraag ‘kleur of zwart-wit?’ Er zijn bijvoorbeeld aannemers die een kleuren bouwtekening toch zwart-wit willen hebben omdat de kleuren er niet toe doen voor het project. Van een zwart-wit poster kan een architect kopieën in kleur willen hebben omdat de grijstinten dan beter overkomen. Ook worden de originelen steeds vaker gedigitaliseerd / gescand, zodat er gemakkelijk een PDF van gemaakt kan worden voor het archief. Kijk voor meer informatie hierover bij Scannen.

Werk aanleveren

Voor het aanleveren van originelen waar een kopie van gemaakt moet worden zijn geen standaard richtlijnen. Wel is het van belang om aan te geven of een boekje bijvoorbeeld uit elkaar gehaald mag worden om er een betere scan van te maken. U kunt het werk langs brengen aan de balie en vaak kunnen we het direct aannemen. Grootformaat zwart-wit tekeningen kunnen we met een snelheid van meer dan 40 zijden per minuut afdrukken.

Afwerken tot eindproduct

Voor de afwerking van uw kopieën staan onze specialisten klaar. Moet het werk worden voorzien van boorgaten en in ordners worden gestopt of in de rug gelijmd worden en voorzien worden van een omslag? Geen probleem, komt voor elkaar! Kijk bij het kopje afwerking voor de diverse mogelijkheden.