Professionele plotservice voor architecten, vormgevers en particulieren. PDF en Autocad bestanden snel laten printen en sorteren, wij verzorgen van productie tot verzending.

 

A0 printen in kleur en zwart-wit

Naast technische bouwtekeningen worden er steeds vaker posters en promotie materiaal geprint in groot formaat. Het printen van A0 posters met hoge snelheid in zwart wit of kleur is geen probleem en kan vaak direct worden uitgevoerd. Posters kunen worden besteld per stuk maar ook grote oplage A0 posters kunnen snel worden geproduceerd.

Formaten

Grootformaat plotten kan in bijna elk formaat. De enige beperking is de rolbreedte van het materiaal. De standaard rollen van de zwart-wit plotters zijn gerelateerd aan de A-formaten: 59,4 cm, 84,1 cm en 91,4 cm breed. De lengte is bijna onbeperkt. De rollen van de kleurenplotters hebben een maximale plot breedte van 155 cm, afhankelijk van het materiaal waarop geplot moet worden.

De meest gebruikte A-formaten door onze plotservice:

  • A2 = 420 mm x 594 mm
  • A1 = 594 mm x 841 mm
  • A0 = 841 mm x 1189 mm

Materialen

Standaard wordt er geplot op papier met een dikte van 80gms. Er is ook een optie voor 120 en 160 gms. Voor het printen van posters en promotiemateriaal is er een grote selectie aan materialen beschikbaar. Variërend van canvas tot bannervinyl tot stickermateriaal. Repro- van de Kamp heeft het op voorraad liggen en kan de prints snel leveren.