Professionele plotservice voor architecten, vormgevers en particulieren. PDF en Autocad bestanden snel laten printen en sorteren, wij verzorgen van productie tot verzending.

Meer dan 100 jaar ervaring

Voor Repro- van de Kamp is het plotten / reproduceren van grootformaat (bouw)tekeningen (groter dan A3) een bedrijfsactiviteit die al meer dan honderd jaar plaatsvindt in Den Haag. Een aantal generaties terug gebeurde dat nog door middel van blauwdrukken met zonlicht, tegenwoordig door middel van de nieuwste digitale plotters. Per maand worden er kilometers papier geplot in kleur en zwart-wit. Al deze plots worden naar wens gevouwen, gesorteerd en bezorgd of gelamineerd en geplakt op een foambord voor een presentatie, net wat onze klanten willen. Architecten, vormgevers en studenten maar ook particulieren, iedereen is welkom. Stuur ons een e-mail met het werk, bestel direct online of kom langs en wij plotten uw tekeningen terwijl u wacht!

A0 printen in kleur en zwart-wit

Naast technische bouwtekeningen worden er steeds vaker posters en promotie materiaal geprint in groot formaat. Het printen van A0 posters met hoge snelheid in zwart wit of kleur is geen probleem en kan vaak direct worden uitgevoerd. Posters kunen worden besteld per stuk maar ook grote oplage A0 posters kunnen snel worden geproduceerd.

Formaten

Grootformaat plotten kan in bijna elk formaat. De enige beperking is de rolbreedte van het materiaal. De standaard rollen van de zwart-wit plotters zijn gerelateerd aan de A-formaten: 59,4 cm, 84,1 cm en 91,4 cm breed. De lengte is bijna onbeperkt. De rollen van de kleurenplotters hebben een maximale plot breedte van 155 cm, afhankelijk van het materiaal waarop geplot moet worden.

De meest gebruikte A-formaten door onze plotservice:

  • A2 = 420 mm x 594 mm
  • A1 = 594 mm x 841 mm
  • A0 = 841 mm x 1189 mm

Materialen

Standaard wordt er geplot op papier met een dikte van 80gms. Er is ook een optie voor 120 en 160 gms. Voor het printen van posters en promotiemateriaal is er een grote selectie aan materialen beschikbaar. Variërend van canvas tot bannervinyl tot stickermateriaal. Repro- van de Kamp heeft het op voorraad liggen en kan de prints snel leveren.