De oplossing voor het produceren van hoge kwaliteit drukwerk in kleine oplagen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om kleine oplage kranten te drukken op echt krantenpapier of vierluiken zwaar papier van meer dan 84cm lang dubbelzijdig bedrukt

Een volwaardig en snel alternatief voor offset druk

Digitaal drukken is steeds vaker een oplossing voor het produceren van hoge kwaliteit drukwerk in kleine oplagen. Zo is het nu mogelijk om in kleine oplage kranten te drukken in full colour op echt krantenpapier! Direct te verspreiden als het uit de pers komt. Ook voor het vervaardigen van unieke uitnodigingen en kleinere oplage boeken kunt u bij ons terecht. Van ontwerp tot productie, wij leveren een totaal pakket. Door de vele vernieuwingen, zoals verbeterde toners en het creëren van extra kleurbereik met de toevoeging van een vijfde kleur, zijn met name de rood en oranje tinten van ongekende kwaliteit.

Digitaal drukken met de Xeikon 6000

De keuze voor digitaal drukwerk en digitaal printen hangt altijd samen met de gewenste toepassing en uitstraling. Hoewel met de gebruikelijke standaardprinters en kopieerapparaten de afdrukkwaliteit tegenwoordig van een hoog niveau is, gaat er niets boven professioneel digitaal drukwerk. Ook zijn de papierformaten vaak beperkt tot maximaal A3. De Xeikon 6000 drukt vanaf een rol van 50cm breed in bijna onbeperkte lengte’s en dat ook nog eens dubbelzijdig full colour. Een drieluik A4 of een A2 dubbelzijdig vormen dan ook geen enkel probleem voor deze snelle jongen. De snelheid is namelijk 160 afdrukken A4 per minuut full colour. Met de toevoeging van een vijfde kleurenunit aan de machine is het kleurbereik van het gedrukte werk enorm vergroot. Een kleur als Pantone 165 oranje komt nu door Pantone goedgekeurd uit de machine wat met vier kleuren onmogelijk is. Door handig in te spelen op de mogelijkheden van deze nieuwe techniek kunt u kosten en tijd besparen Wie wil dat nu niet!

Digitaal drukken v.s. Offset

Het klassieke drukwerk gemaakt op een offsetpers is vaak het visitekaartje van uw bedrijf. Waarom dan toch de keuze maken voor digitaal drukwerk? Digitaal drukken biedt u de mogelijkheid om snel aanpassingen door te voeren in het ontwerp van uw folder. Uw bedrijfsnieuwsbrief kunnen wij in full colour produceren voor de kosten van twee kleuren. Ook kunt u mailings volledig personaliseren. Het drukwerk is direct verder te verwerken en de startkosten kunnen per opdracht laag blijven omdat er geen dure films geproduceerd hoeven te worden. En voor de kwaliteit hoeft u ook niet meer bang te zijn, die is in orde! Digitaal drukwerk, een volwaardig alternatief.

Digitaal drukwerk aanleveren

Het aanleveren van digitaal drukwerk is hetzelfde als bij klassiek drukwerk. Onze pre-pressafdeling kan werken met alle standaard software applicaties op Mac en Pc.

Drukwerk afwerken

Het drukwerk afwerken tot een eindproduct zoals een brochure, drieluik, mailing of boek gebeurt bij Repro- van de Kamp in eigen huis. Het rillen en vouwen van een folder of het vullen van de enveloppen voor een mailing, wij verzorgen het allemaal. Kijk onder het kopje afwerking wat er mogelijk is.


Vragen of meer informatie?   

 

070 - 347 64 64

info@reprovandekamp.nl

Wegastraat 40, Den Haag