We kunnen overweg met alle gangbare software pakketten op zowel Mac als PC. Om met een zo goed mogelijke kwaliteit te kunnen printen, moeten de aangeleverde bestanden aan een aantal voorwaarden voldoen.

Aanleveren van digitale bestanden

Bij Repro- van de Kamp kunnen we overweg met alle gangbare software pakketten op zowel Mac als PC. Om het verwerkingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en om op een zo goed mogelijke kwaliteit te kunnen printen, moeten de aangeleverde bestanden aan een aantal voorwaarden voldoen.

De gebruikte illustraties, foto’s en lettertype’s moeten worden bijgeleverd (ook op PC). Illustraties moeten worden opgeslagen als Illustrator EPS formaat. En lettertype‘s moeten worden ingesloten bij PDF bestanden.

Het fotomateriaal / de scans moeten voldoende resolutie hebben. Voor kleinformaat (tot A3) betekent dit dat de afbeelding op eindformaat 300 dpi moet zijn. Voor grootformaat (groter dan A3) moet dit op eindformaat 150 dpi zijn. Het beeldmateriaal moet worden omgezet naar CMYK. (zie voorbeeld) De beste kwaliteit wordt behaald met Tiff file’s.

Bij het afdrukken van exacte formaten hebben wij een minimale overlap (snijrand) van 3 mm rondom nodig.

U kunt uw bestanden aanleveren met de volgende media: CD / DVD / USB stick / Memorycard / FTP en E-mail

E-mail

Uiteraard kunt u ook via e-mail uw bestanden aanleveren, mits deze niet groter zijn dan 20MB. Probeert u alstublieft in de e-mail zo duidelijk mogelijk uw opdracht te omschrijven. Wij ontvangen enorme hoeveelheden e-mail en kunnen e-mails met alleen een bijlage niet behandelen. Het adres is digitaal@reprovandekamp.nl.

Wilt u grote bestanden naar ons sturen voor een opdracht? Dat kan gemakkelijk via WeTransfer: http://wetransfer.com Selecteer de bestanden die u wenst te versturen, vul uw naam, e-mail adres en een duidelijke omschrijving van de opdracht in en verstuur alles in één keer!

Bij het niet correct aanleveren van de documenten kunnen extra kosten in rekening gebracht worden voor de door ons verrichte handelingen.