3D printen is een vorm van digitaal drukken maar dan in de derde dimensie. Met een ruime ervaring in het verwerken van technische tekeningen en variabele data is het voor een modern reprografisch bedrijf een kleine stap om ook 3D modellen te printen.

3D printen

Na een periode van oefenen durven we het eindelijk aan u te vertellen... ja, ook Repro- van de Kamp print in 3D. Onze ervaring met het printen van variabele data en diverse “traditionele” printtechnieken gebruiken we bij het ontwikkelen van de 3D-printmarkt. Een markt die in onze ogen naadloos aansluit bij de klassieke reprogedachte van divers digitaal printwerk in kleine oplages. Met gebruik van een eenvoudige 3D-printer en verschillende PLA plastics staan wij voor u klaar om samen de toekomst vorm te geven. 3D-printen als oplossing voor alles… wie weet, maar de mogelijkheden zijn divers en met de kracht om te investeren denkt Repro- van de Kamp voor Den Haag en omgeving een partner te worden voor particulieren en bedrijven die de 3D-printrevolutie vorm willen geven.

3D print van een MRI hersenscan!

Heeft u een MRI scan van uw eigen hersens dan kunnen wij u helpen hier een superleuke 3D-print van te maken. Op basis van de scan maken we een 3D-model dat geschikt is om te printen. Dit kost wat rekenkracht en tijd maar het echte werk moet nog komen. Een goed stel hersens kan wel tegen de 90 uur duren om te printen maar het resultaat is een uniek stel hersens waarvan er maar een in de wereld is, net als die van uzelf.

mri.png

 

 


Vragen of meer informatie?   

 

070 - 347 64 64

info@reprovandekamp.nl

Wegastraat 40, Den Haag