De oplossing voor het produceren van hoge kwaliteit drukwerk in kleine oplagen. Denkt u aan kranten, visitekaartjes, stickers, in zowel grote als kleine oplage, fotobehang, uitnodigingen en A2-posters. Alle soorten drukwerk kunt u bij ons bestellen.

Een volwaardig en snel alternatief voor offset druk

Digitaal drukken is steeds vaker een oplossing voor het produceren van hoge kwaliteit drukwerk in kleine oplagen. Zo is het nu mogelijk om in kleine oplage kranten te drukken in full colour op echt krantenpapier! Direct te verspreiden als het uit de pers komt. Ook voor het vervaardigen van unieke uitnodigingen en kleinere oplage boeken kunt u bij ons terecht. Met spoed drukwerk? Ook dat kan bij ons. Van ontwerp tot productie, wij leveren een totaal pakket. Door de vele vernieuwingen, zoals verbeterde toners en het creëren van extra kleurbereik met de toevoeging van een vijfde kleur, zijn met name de rood en oranje tinten van ongekende kwaliteit.

Digitaal drukwerk aanleveren

Het aanleveren van digitaal drukwerk is hetzelfde als bij klassiek drukwerk. Onze pre-pressafdeling kan werken met alle standaard software-applicaties op Mac en Pc.

Drukwerk afwerken

Het drukwerk afwerken tot een eindproduct zoals een brochure, drieluik, mailing of boek gebeurt bij Repro- van de Kamp in eigen huis. Het rillen en vouwen van een folder of het vullen van de enveloppen voor een mailing, wij verzorgen het allemaal. Kijk onder het kopje afwerking wat er mogelijk is.


Vragen of meer informatie?   

 

070 - 347 64 64

info@reprovandekamp.nl

Wegastraat 40, Den Haag