Wit Printen

Met witte inkt printen geeft enorm veel nieuwe mogelijkheden. Wij drukken al jaren met witte inkt, op plaatmateriaal als plexiglas, maar ook op stickers, hout of karton. Je kunt bijvoorbeeld wit printen op een donker materiaal, witte letters op zwart. Of een kleurenafbeelding mooier uit laten komen door een witte onderlaag mee te printen. Zo kun je op elke kleur ondergrond een prachtige afdruk realiseren! 

Met deze technieken maken we dit product:

Digitaal Zeefdrukken

Wilt u iets anders dan de standaard maten, dan is dit geen probleem. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Contact      Vraag offerte aan

 Professioneel Printen in kleur en zwart-wit

Snel en voordelig afdrukken in kleur en zwart-wit. Professionele printers printen in groot- en kleinformaat uw bestelling in top kwaliteit. Van scriptie tot boekjes in beperkte oplages en kleuren aanbiedingsposters.

De oplossing voor het produceren van hoge kwaliteit drukwerk in kleine oplagen. Denkt u aan kranten, visitekaartjes, stickers, in zowel grote als kleine oplage, fotobehang, uitnodigingen en A2-posters. Alle soorten drukwerk kunt u bij ons bestellen.

Printen met fotografische kwaliteit. Met of zonder witte inkt en meerdere druklagen, uitgesneden of gefreesd in een unieke vorm wij draaien er onze hand niet voor om. Daag ons uit

Een prototype van een verpakking of display, elke vorm en maat, per stuk te bestellen! De innovatieve grootformaat snij- en freesmachine (CNC) van Repro- van de Kamp kan elk materiaal in elke vorm aan. Gecombineerd met onze printtechnieken is dat een gouden combinatie. Aluminium platen frezen, plexiglas snijden of frezen, contoursnijden, alles kan.

Subcategorieën


Vragen of meer informatie?   

 

070 - 347 64 64

info@reprovandekamp.nl

Wegastraat 40, Den Haag