• digitaal-drukken

   DIGITAAL 
   DRUKKEN 


   De oplossing voor het produceren van 
   hoge kwaliteit drukwerk in kleine oplagen. 
   Het is bijvoorbeeld mogelijk om kleine oplage kranten 
   te drukken op echt krantenpapier! 

 • welkom-repro-van-de-kamp

  Welkom bij 
   repro- van de Kamp 


   Al meer dan 100 jaar staat er een team van professionals 
   klaar met technische kennis, ervaring en koffie. 
   Zij kunnen u helpen met het reproduceren, kopiëren, printen en 
   digitaliseren van grote en kleine hoeveelheden drukwerk. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  WERK AANLEVEREN MEEr informatiE 070 347 64 64

Digitaal drukken, volwaardig en snel
alternatief voor offset druk


Repro- van de Kamp produceert al meer dan 10 jaar digitaal drukwerk. In 2007 is er met de komst van de Xeikon 6000 naar de Wegastraat in Den Haag een nieuw tijdperk ingeluid. Door de vele vernieuwingen, zoals verbeterde toners en het creëren van extra kleurbereik met de toevoeging van een vijfde kleur, zijn met name de rood en oranje tinten van ongekende kwaliteit.

Digitaal drukken is steeds vaker een oplossing voor het produceren van hoge kwaliteit drukwerk in kleine oplagen. Zo is het nu mogelijk om kleine oplage kranten te drukken in full colour op echt krantenpapier! Direct te verspreiden als het uit de pers komt. Ook voor het vervaardigen van unieke uitnodigingen en kleinere oplage boeken kunt u bij ons terecht. Van ontwerp tot productie, wij leveren een totaal pakket.

Digitaal drukken met de Xeikon 6000
De keuze voor digitaal drukwerk en digitaal printen hangt altijd samen met de gewenste toepassing en uitstraling. Hoewel met de gebruikelijke standaard printers en kopieerapparaten de afdrukkwaliteit tegenwoordig van een hoog niveau is, blijft het resultaat vaak de uitstraling houden van een ‘kopietje’. Ook zijn de papierformaten vaak beperkt tot maximaal A3. De Xeikon 6000 drukt vanaf een rol van 50cm breed in bijna onbeperkte lengte’s en dat ook nog eens dubbelzijdig full colour. Een drieluik A4 of een A2 dubbelzijdig vormen dan ook geen enkel probleem voor deze snelle jongen. De snelheid is namelijk 160 afdrukken A4 per minuut full colour. Met de toevoeging van een vijfde kleurenunit aan de machine is het kleurbereik van het gedrukte werk enorm vergroot. Een kleur als Pantone 165 oranje komt nu door Pantone goedgekeurd uit de machine wat met vier kleuren onmogelijk is. Door handig in te spelen op de mogelijkheden van deze nieuwe techniek kunt u kosten en tijd besparen Wie wil dat nu niet!

Digitaal drukken v.s. Offset
Het klassieke drukwerk gemaakt op een offsetpers is vaak het visitekaartje van uw bedrijf. Waarom dan toch de keuze maken voor digitaal drukwerk?
Digitaal drukken biedt u de mogelijkheid om snel aanpassingen door te voeren in het ontwerp van uw folder. Uw bedrijfsnieuwsbrief kunnen wij in full colour produceren voor de kosten van twee kleuren. Ook kunt u mailings volledig personaliseren. Het drukwerk is direct verder te verwerken en de startkosten kunnen per opdracht laag blijven omdat er geen dure films geproduceerd hoeven te worden. En voor de kwaliteit hoeft u ook niet meer bang te zijn, die is in orde!
Digitaal drukwerk, een volwaardig alternatief.

Digitaal drukwerk aanleveren
Het aanleveren van digitaal drukwerk is hetzelfde als bij klassiek drukwerk. Onze pre-pressafdeling kan werken met alle standaard software applicaties op Mac en Pc. Het enige verschil is de kwaliteit van de foto’s. Door deze als Photoshop Adobe RGB te bewaren vergroot u de kleurruimte van uw bestanden. De toevoeging van de vijfde kleur aan het drukwerk maakt de Xeikon van deze informatie gebruik om meer heldere kleuren te produceren.

Drukwerk afwerken
Het drukwerk afwerken tot een eindproduct zoals een brochure, drieluik, mailing of boek gebeurt bij Repro- van de Kamp grotendeels in eigen huis. Het rillen en vouwen van een folder of het vullen van de enveloppen voor een mailing, wij verzorgen het allemaal. Kijk onder het kopje afwerking wat er mogelijk is.