Met een ruime ervaring digitaliseren wij meters archiefkasten naar wens van de klant. Zo maken wij van oude blauwdrukken bits en bites in databases en cloud servers. Ook het herkennen en toevoegen van metadata is geen probleem.

Wij maken al uw documenten en tekeningen digitaal

Om een volledig archief te digitaliseren heeft u een scanpartner nodig die breed georiënteerd is en die een goede logistiek heeft. Welkom bij Repro- van de Kamp. Voor het scannen van 5000 bouwtekeningen of 10 meter archiefkast gevuld met ordners kunt u een afspraak maken met een van onze medewerkers. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing. Wij passen ons aan, aan de door u gewenste levertijden en protocollen.

Metadata toevoegen aan het scanwerk

Naast het scannen van tekeningen om het archief te digitaliseren bieden we ook de mogelijkheid om het werk te voorzien van de juiste tags in de database. Het toevoegen van de juiste naam aan een gescand pdf- of tiff-bestand is relatief eenvoudig. Het wordt complexer als het gaat om het benoemen van de belangrijke informatie als laatste revisie datum, maker van de tekening of het rapport. Dit is een secuur werkje wat veel van uw eigen organisatie vraagt. Met de ruime ervaring van onze medewerkers op dit gebied kunnen wij deze zorg voor u uit handen nemen en hoeft dit geen probleem meer te zijn. Wij vullen voor u de bestaande database aan of beginnen een volledig nieuwe. Heeft u meters archiefkasten vol met tekeningen staan en u wilt er vanaf, neem dan contact op met ons om samen te werken aan de beste oplossing.


Vragen of meer informatie?   

 

070 - 347 64 64

info@reprovandekamp.nl

Wegastraat 40, Den Haag